Een ontzettend veelzijdige tint


Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

 

Welke kleuren?

Think Seven

Think Four

Spiced Honey

Think Eight

Creëer de perfecte sfeer


Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van onze Levis Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Welke kleuren?

Think Four

Think Seven

Spiced Honey

Think Eight

Complementaire kleuren


Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. Hier hebben we de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.

 

Welke kleuren?

Think One

Spiced Honey

Think Four 

Driehoekstraat 223

2180 Ekeren

03/544.97.00

Openingsuren


Dinsdag - Vrijdag:

9.00h - 18.00h

Zaterdag:

9.00h - 17.00h